Jensen

Tocatoare de crengi - diametre maxime intre 11 si 30 cm

JENSEN
JENSEN - TOCATOARE DE CRENGI
Diametrul maxim - 30cm

Infiintata in 1884 de catre Peter Jensen, compania JENSEN Maschinenfabrik isi desfasoara atat activitatile de productie cat si pe cele administrative in Maasbull, o mica localitate din nordul Germaniei, situata la est de orasul Flensburg.
Pe langa producerea de masini agricole si reparatii, Peter Jensen a inceput foarte curand si producerea unor masini destinate nevoilor comunale si altele specializate pentru industria lemnului si producerea furnirului. Astfel a aparut si foarte cunoscuta masina de tocat crengi, marca 'ANGELN' care mai apoi a devenit produsul de baza al companiei.
Avand peste 100 de ani experienta, JENSEN este lider de piata in Germania in domeniul masinilor de tocat lemnul, devenind foarte cunoscut si pe piata Europeana.
In prezent in cadrul companiei lucreaza circa 85 de oameni.
Tehnologia JENSEN reprezinta o componenta esentiala in privinta dotarilor cu masini si utilaje a multor firme de intretinere a drumurilor si autostrazilor, precum si aplicatii comunale.
Masinile JENSEN s-au dovedit de-a lungul timpului ca fiind parteneri durabili si de incredere atat in domeniul silviculturii, agriculturii cat si in cel al amenajarii peisagistice sau al parcurilor. JENSEN ofera si echipamente speciale de adaptare pentru AGRIA, BCS, UNIMOG, MULTICAR.
Caracteristici ale produselor JENSEN sunt calitatea, robustetea si durabilitatea. Un alt punct forte este disponibilitatea JENSEN de a realiza masini cu o configuratie speciala, in functie de dorintele si imaginatia clientilor sai. Rezultatul acestor colaborari, client-JENSEN sunt o serie de masini speciale ce prezinta anumite caracteristici profesionale si inovative in acelasi timp.
Va recomandam sa aveti incredere in experienta si produsele Jensen - "Made in Germany".

JENSEN? - alegerea perfecta!


Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina download-documentatii sau sa ne contactati!

vineri, 18 septembrie 2020

Site-ul si continutul sau sunt proprietatea Gepetto® Consult s.r.l.