HOLTEC

Fierastraie basculante pentru taieri de paletizare; platforme de manipulare a lemnului

www.holtec.de

Fierastraie basculante pentru taieri de paletizare

 Holtec Piccolo

imageimage2image3

Demonstrati calitatea produselor dumneavoastra!

image


Procesul de prezentare al fiecarui gater / fabrici de cherestea incepe cu depozitul sau de cherestea. Astazi, efectuarea de taieri post operatiei de debitare a cherestelei castiga tot mai mult in importanta. Sortarea cherestelei, manuirea corespunzatoare a pachetelor de cherestea, uscarea si taierea la lungimi nestandardizate sunt considerate a fi necesitati in zilele noastre.

De mai bine de 30 de ani, actualul lider de piata, HOLTEC, a oferit solutii de incredere pentru taierea pachetelor de cherestea. De la utilaje mici, mobile, pana la unitati mari in totalitate automatizate, fierastraiele basculante pentru debitarea lemnului originale HOLTEC sunt recunoscute pentru precizia si calitata lor peste tot in lume � in peste 6000 de locatii.

Sistemele HOLTEC sunt construite pentru a fi durabile: robuste, solide si cu costuri de intretinere scazute.


Pentru o taiere eficienta a cherestelei la anumite lungimi, achizitionarea unui fierastrau basculant pentru debitarea lemnului este alegerea potrivita. Costurile de prelucrare a metrului cub de cherestea sunt cu siguranta mai mici decat costurile prelucrarii cu un fierastrau de mana. In comparatie cu taierea individuala a capetelor, taierea pachetelor ofera avantaje dupa taiere in ceea ce priveste flexibilitatea si depozitarea.


Sectionarea finala si optimizarea pachetului poate fi facuta chiar inainte de expediere. Astfel veti avea posibilitatea de a raspunde chiar si cerintelor de ultima ora ale clientului si veti putea livra marfa rapid.

image

image
Fierastraie basculante pentru efectuarea taierilor de paletizare a cherestelei


Imbunatatiti-va cheresteaua!


De ce HOLTEC?

 • Sporeste calitatea prin caracteristici vizuale mai bune;

 • Creste valoare prin prelucrari aditionale;

 • Flexibilitate prin sectionarea individuala a pachetelor;

 • Lanturi originale STIHL � produse de varf de la liderul de piata, pentru rezultate remarcabile la taiere;

 • Costuri mici pe metru cub prin sisteme eficiente de taiere;

 • Valoare ridicata a rezistentei masinii prin constructia solida si robusta;

 • Tehnologie testata si demonstrata, mii de taieri si impachetari, peste tot in lume.


Modele de baza pentru taieri transversale profesionale


Modele noastre de baza sunt potrivite pentru taierile transversale eficiente chiar si a pachetelor mici. Cu tehnologia rezultata din modelele de inalta performanta, acestea sunt fierastraiele potrivite pentru taieri exacte si pentru primele taieri brute in lungime. Aceste fierastraie basculante pentru debitarea lemnului nu ar trebui sa lipseasca din curtea nici unui gater � acestea sunt usor de manevrat si precise. 'Piccolo' este cel mai mic fierastrau mobil al nostru. El poate fi utilizat de asemenea si ca unitate de baza pentru utilajele stationare mici, Piccolo � F / SHK. Cu aceste modele se poate taia ca si cu utilajele profesionale. Modelul nostru Kapp � Star este cel mai bun dintre modelele de baza. Robust si testat peste tot in lume in cele mai extreme situatii, taie, fara probleme, chiar si pachete cu o arie de sectionare de peste 1.3 X 1.3 m. El este disponibil, deasemenea, si cu motor pe benzina, potrivit pentru taierea bustenilor.


 1. Chiar si cele mai mici fierastraie basculante stationare pentru debitarea lemnului se comporta ca adevarate 'profesionale'

Taieri transversale precise pentru pachete de peste 1.15 X 1.15 m si unitati de lucru de peste 6 m lungime in varianta de baza cu basculare si actionare manuala, este deasemenea disponibil si cu basculare si actionare electrica.

image

 

image

 1. Cel mai mic � si totusi cel mai bun in taieri

  Fierastraiele basculante pentru debitarea lemnului au o greutate redusa si sunt foarte simplu constructiv. Echipamentul de taiere cu lant Stihl de 0.404 realizeaza taieri inguste si netede. Pentru sectionarea suprafetelor de 1.15 X 1.15 m.

image 1. Masina robusta 'all-in-one' pentru cherestea si lemn rotund

Sina de ghidaj standard cu lungimea de 190 cm pentru sectionari de peste 1.3 X 1.3 m. Un motor electric de 11 KW care ofera o inalta performanta de taiere. Este disponibil cu motor electric sau cu motor pe benzina.


imageDetaliile dau calitatea


 • roata deflectoare cu intindere rapida a lantului

 • schimbare rapida a lantului

 • sina de ghidaj Holtec - pentru uniformizarea uzurii si prelungirea duratei de utilizare se poate roti in patru pozitii - acoperirea cu stelit este facuta pe ambele parti

 • lant Stihl Rapid Super

- dinti taietori cromati

- sistem de ungere a nitului /

articulatiilor

- incarcare de taiere optima

- productivitate maxima

- cea mai buna calitate a taieturii

- piese de schimb la costuri scazute

- suprafete fine ale taieturii

 • anvelope pneumatice pentru exterior sau pline pentru suprafete netede - asigura o deplasare usoara si o pozitionare exacta

 • aparatoarea manerului din aluminiu � stabilizeaza tinuta sinei pentru o taietura exacta si protejeaza operatorul de praf, rumegus si resturi de taiere

 • contructie sudata rigida pentru solicitari extreme

 • manevrare usoara si sigura, cu minim de efort

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati pagina download-documentatii sau sa ne contactati!

luni, 03 august 2020

Site-ul si continutul sau sunt proprietatea Gepetto® Consult s.r.l.